Reiki

Reiki on japanilaisen Mikao Usuin 1920-luvun alussa kehittämä luonnollisen parantamisen menetelmä. Usui tarkoitti menetelmän fyysisten, emotionaalisten ja henkisten sairauksien hoitoon sekä yleisen hyvinvoinnin edistämiseen ja ylläpitämiseen. Reiki on yksi maailman tunnetuimmista ja levinneimmistä täydentävistä hoitomuodoista ja se on riippumaton elämänkatsomuksesta ja uskonnollisesta näkemyksestä.

Hoitaja kanavoi universaalia elämän energiaa pitämällä käsiään hoidettavan keholla tai aivan sen yläpuolella, jolloin kehon energiavarastot täyttyvät, energiat tasapainottuvat ja energiakanavat aukeavat tukoksista. Energiahoidoista kirjoittaa hyvin kiinnostavalla tavalla fysiikan tohtori Johanna Blomqvist, joka on tutkinut energiahoitoja ja kertoo omasta polustaan kirjassaan Kvanttifysiikasta energiahoitoihin

Kiinnostuin reikistä saatuani siitä lievitystä kovien sappikohtausten jälkeiseen nuutuneeseen oloon, saatoin olla kohtauksen jälkeen vetämätön monta päivää. Reiki palautti energian kehooni saman tien. Opiskelin reikin kolme ensimmäistä tasoa Kristiinankaupungissa vuosina 2014-2015 kansalaisopiston järjestämillä kursseilla sekä reikiopettajani järjestämässä kolmannen tason syventymisretriitissä, ja olen käyttänyt menetelmää siitä lähtien sekä omiin tarpeisiini että asiakkaille. Hoitokäynti kestää 60 minuuttia, ja parhaimman energiatasapainon saavuttamiseksi hoidossa on hyvä käydä kolmesti muutaman viikon välein.

Ajanvaraus