Om mig

Jag har varit på denna väg länge - vandrat mot det viktiga och väsentliga:  Att vara människa och att leva, att ta vara på och njuta av sina egna styrkor och resurser, utan att man sårar andra människor eller naturen. 

Under åren har jag varit nyfiken på många saker kring människans holistiska välmående. Studier har gått hand i hand med min egen livsstilsförändring. Jag började med mental träning, efter det fördjupade jag mig i reiki och blev reikihealer. Förståelsen för den fritt  flödande energins betydelse fick mig att inse vikten av rätt  kost och motion, och jag lärde mig baskunskaper i detta genom att studera till personal trainer och näringsrådgivare. Samtidigt fortsatte jag på min spirituella utveckling och studerade till tantric life coach och yogainstruktör, båda utbildningarna sträckte sig över två år. Efter det har jag läst samtalsterapi, blivit TRE-instruktör och kroppsterapeut, som med sin behandling vårdar både kroppen och sinnet. Jag fortsätter att plocka på mig verktyg, och blev 2022 dearmouring-behandlare, och i februari 2023 blev jag även sexualrådgivare. Allt för att förstå mig bättre på det jag vill göra: hjälpa människor att hitta balans i livet. All den här kunskap ökar min medvetenhet om att människan - både kroppen och själen - bildar en fantastisk helhet och att de olika delarna bör vara i balans för att vi ska kunna leva ett gott liv.  

Jag försöker leva enligt det jag har lärt mig. Det blir inte alltid så, men jag vet åt vilket håll jag ska gå. Idag mår jag bättre än någonsin, på alla områden i mitt liv.  

Du kan följa mig även i Facebook och Instagram.

Bokning