Minusta

Olen ollut jo pitkään tärkeän ja olennaisen äärellä. Sitä on ihmisenä oleminen ja eläminen, sitä että voi nauttia omista voimista ja resursseista, muita ihmisiä tai luontoa loukkaamatta.

Alun perin olen kieliä opiskellut humanisti, filosofian maisteri. Vuosien saatossa olen kielialan töiden ohessa opiskellut uteliaisuudesta monia ihmisen holistiseen hyvinvointiin liittyviä asioita. Opinnot ovat kulkeneet käsi kädessä oman elämäntapamuutokseni kanssa. Aloitin mentaalivalmennuksesta, ja sen jälkeen syvennyin reikiin ja opiskelin reikihoitajaksi. Ymmärrys ihmisessä virtaavan energian merkityksestä avasi silmäni myös fyysisen kunnon ja oikean ravinnon tärkeydelle, ja hankin perustiedot opiskelemalla personal traineriksi ja ravintovalmentajaksi. Jatkoin myös henkisen kasvun polulla, ja valmistuin tantriseksi life coachiksi ja joogaohjaajaksi, kumpaiseenkin vierähti pari vuotta. Lisäsin työkalupakkiin vielä keskusteluterapian, kehotietoisuutta lisäävän TRE-ohjauksen sekä kehoa että mieltä hoitavan kehoterapian. Täydensin hoitoja valmistumalla 2022 dearmouring-hoitajaksi, ja lisäksi valmistuin seksuaalineuvojaksi helmikuussa 2023. Kaikki tämä auttaa minua ymmärtämään paremmin omaa elämäntehtävääni: haluan auttaa ihmisiä elämään tasapainoista elämää ja löytämään oman voimansa, ei ajattelemalla vaan olemalla sinut kehonsa kanssa. Syventyminen näihin asioihin on lisännyt tietoisuuttani siitä, että keho on ihmeellinen ja viisas ja ihminen kokonaisuus, jonka kaikkien osasten on oltava tasapainossa, jotta me voisimme elää hyvää elämää.

Pyrin itse noudattamaan kaikkea oppimaani. Aina se ei tietenkään suju, mutta suunta on selvillä. Voin tällä hetkellä paremmin kuin koskaan, kaikilla elämäni osa-alueilla.

Voit seurata minua myös Facebookissa ja Instagramissa.

Ajanvaraus