Kunderna berättar

"Jag skulle gärna vilja uttrycka min uppskattning för den fantastiska diskussion och behandling jag fick. Din varma inställning fick mig att känna mig extremt bekväm, vilket gjorde det lättare att öppna upp om ämnen som vanligtvis är svåra att diskutera. Det var verkligen en plats där man kunde vara sig själv utan oro."

"En skön och avslappnande behandling. Skönt för hela kroppen. En bra känsla efteråt."

"Aivan ihana kohtaaminen, aito alan ammattilainen. Todella hienoja hoitotekniikoita Päivillä käytössä, joita hän on tuonut mm, Tanskasta Suomeen. Tärkeää työtä, jota Päivi tekee ja myös opettaa omaa osaamistaan eteenpäin. Erityisen hieno kokemus oli pallealihasten ja lonkankoukistajien hieronta."

"Varit nyfiken att prova på och äntligen beställde jag tid. En avslappnande miljö och behandling. Nästan somnade trots det fanns ömma punkter. Samma kväll var jag trött och lade mig tidigt. Sov gott i måånga timmar.Efter nån dag fanns plötsligt energi för tråkiga måsten som samlats på hög! Tack Päivi, jag kommer igen!" Kvinna 61 år

"Var på min första Reikibehandling. Kändes mycket bra och avslappnande under behandlingen och känt mej behagligt lugn i kroppen efteråt. Päivis varma händer kändes genom filt och kläder, ska ta min andra behandling före jul. Rekommenderar alla denna friskvårdsmetod som löser spänningar och blockeringar i kroppen."
Inga-Britt

"Kroppani oli aivan jumissa ja joka paikkaa kivisti. Lähdin Päivin kehoterapiasta kuin eri ihmisenä. Pää kääntyi ja askelkin oli kevyt, mielestä puhumattakaan! Kiitos, Päivi"

"Dearmouringista on ollut apua vaikeassa ja stressaavassa elämäntilanteessa. Keskustelut Päivin kanssa ovat helpottaneet oloa, kun vastassa on ollut objektiivinen ja empaattinen ihminen. Päivin myötätuntoinen ote on ammattimaista, kun hän antaa tilaa puhua siitä mikä kulloinkin kohtaamisen hetkellä tuntuu tärkeältä, kuitenkin niin, ettei astu tunnetilaan itse mukaan.
Dearmouring-käsittely keskustelujen jälkeen on vienyt ajatukset vain siihen hetkeen ja huolet ovat jääneet hetkeksi taka-alalle. Hoito on rauhallista ja siten rentouttavaa. Päivin läsnäolo tuntuu turvalliselta, joten olen voinut keskittyä vain rauhoittumiseen. Yöunet ovat yleensä hoidon jälkeen olleet hieman rauhallisemmat, vaikka unettomuus ei ole kokonaan poissa. Aion myös jatkossa käydä Päivillä, sillä olen kokenut Dearmouringin toimivaksi osaksi oman hyvinvointini rutiineissa."

"Koin hoidon erittäin rentouttavana ja lempeänä. Oli hienoa ja tärkeää että Päivi selitti ennen hoitoa, ja hoidon aikana, mitä tapahtuu, ja sain itse määritellä mitä kehon osia hoidetaan. Itse hoitohetki oli lempeä ja rauhallinen, koin oloni turvalliseksi koko hoidon ajan. Päivi tulkitsi hyvin kehoni eri kohtia ja jäi välillä hoitamaan pidemmäksi aikaa tiettyä kohtaa jos tarvetta tuli.
Genitaalialueen hoidon koin myös erittäin turvallisena, ja voimauttavana. Päivin lempeä ja kunnioittava hoitotapa poisti kaikki jännitykset kehosta. Hoidon jälkeen koin oloni euforiseksi ja osasin olla lempeämpi omaa kehoani kohtaan. Suosittelinkin Päivin hoitoa usealle ystävälleni."

"Dearmouring hoito oli uusi kokemus, mutta erittäin miellyttävä ja rentouttava. Tuntui, että toisella kerralla sain itseni rentoutumaan paremmin hoidon aikana ja hoito tuntuikin ”tehokkaammalta”. Hoidon jälkeen olo ollut molempien kertojen jälkeen kevyt ja rauhallinen. Olet asiantunteva ja luot rauhallisen ja rentouttavan hoitotilanteen. kiitos vielä hoidoista!"

"Skön o bra behandling, gör underverk för stela muskler."

"Päivin hoito oli juuri sitä millaiseksi olin sen odottanutkin, todella todella hyvä ja onhimillinen kohtaaminen."

"Behandlingen var väldigt skön och avslappnande. Jag kände mig trygg och i goda händer under hela behandlingen. Rekommenderar varmt! <3"

"Suuri kiitos Päivi hetkestä nauttia ja ottaa aikaa itselle. Jäi rentoutunut olo ja sain uusia hyviä ohjeita oman mielen rauhoittamiseen."

"Idag har jag varit på min andra session kroppsterapi. Känslan i kroppen är lätt, inte bara pga att fysiska spänningar släppt utan också pga insikter jag fått till mitt eget liv. Jag tycker att alla borde prova på kroppsterapi. Det är lättare att öppna upp och prata när terapeuten också behandlar fysiskt. Det blir inte lika stelt som när man bara rakt upp och ner ska sitta och berätta om sina funderingar. Dessutom sätter alla psykiska stressmoment sig i kroppen som fysiska spänningar och Päivi hjälper en att lösa upp även dem."
Hanna

"Just vad jag behövde. Jag kände hur stressen bara rann av mig under behandlingen. En lång tid av måsten och dåligt med tid för återhämtning hade satt sina spår med spänningar i kroppen och huvudvärk/migrän. Efter behandlingen kändes stegen mycket lättare och andningen kändes fri."
Micaela

"Jag visste egentligen inte riktigt vad en kroppsterapisession går ut på, men blev storligen positivt överraskad. Wow! Päivi var så omhändertagande, varm och kunnig. Man vet nog inte hur gott en kroppsterapisession kan göra innan man provat, tror jag. Varma rekommendationer på detta!"
Emilia

"Hoidon jälkeen oli ihana rento olo. Yöuni oli parempaa eikä yöllä tullut yhtään hikikohtausta! Kiitos, Päivi"
Tarja, 62 v

"Päivi är professionell, lugn, respektfull och närvarande i sitt bemötande, och under själva kroppsbehandlingen. Hon besitter en naturlig moderlig omsorg, och är lyhörd och ödmjuk inför ditt behov och det du har på hjärtat; på det sättet är du i centrum, och hon anpassar behandlingen efter dig. Då hon ger behandling är Päivi intuitiv men också i dialog med dig, då det ger mening. Hon följer din kropp och dina andetag, och utmanar kroppen på ett bra sätt, utan att det överskrider dina gränser. Efteråt är du avspänd, centrerad, revitaliserad, och har en kropp fylld med happyhormones. Därför rekommendrerar jag varmt Päivis kroppsbehandling."
Jonna

"Direkt när jag lagt mig på bänken kunde jag känna hennes värmande energi genom hennes händer när hon tog tag i mina axlar. Hennes otveksamma och bestämda grepp fick mig att slappna av i hela kroppen. Med sin lugnande stämma fick hon min andning att på ett behagligt sätt följa behandlingen. En njutbar och helande behandling. Rekommenderar varmt!"
Man60+

"Aito ja läsnäoleva. Ammattitaitoinen ote työhön."
Heidi

"Kehoterapia oli erittäin mieluinen kokemus. Jo pelkästään kaunis hoitohuone sekä Päivin rauhallinen ja rento olemus sai olon mukavaksi. Itse hoito oli energisoiva. Päivin otteet oli sopivan jämäkät ja varmat. Kaikin puolin nimensä veroinen hoito, johon varaan ajan uudelleenkin."
Sannis

"Aivan upea hoitokokemus. Tulin hakemaan helpotusta monen päivän päänsärkyyn, mutta koinkin mullistavan muistutuksen siitä kuinka paljon olen varastoinut kehooni käsittelemättömiä tunteita. Vaikka olen pitkään uskonut ja tiennyt että kehoon varastoituu kipuina ja kireyksinä kaikenlaista eletyn elämän varrelta, oli tämä kehoterapiakokemus vahvasti konkreettinen muistutus siitä, ja myöskin jo ensimmäisellä kerralla lukkoja avaava. Lisäksi päänsärky poistui :) KIITOS!"
Katri

 

"Päivi on kunnon maadoittaja! Hän sai mut saman tien laskeen kierroksia, kun astuin sisään. Ottteet oli ammattimaiset ja varmat. Hoito oli rentouttava ja miellyttävä. Tuli hyvä fiilis ja kropan valtas lämmön tunne!"
Kati

"Fiilis kehoterapian jälkeen oli rauhallisen seesteinen niin henkisesti, kuin fyysisesti. Kehoterapia on kokonaisvaltainen hoito, jossa käsitellään fyysisten triggeripisteiden avulla niin tunnejumeja, kuin fyysisiä jumeja. Ihanan kokonaisvaltaista! Voin suositella lämpimästi Päivin lempeän päämäräistä otetta kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia."
Sara

"Kokeilin ensin avoimin mielin kehoterapiaa Päivin luona Kööpenhaminassa, ja rehellisesti ilman mitään suurempia odotuksia. Kehoterapiasta syntyi yllättäen merkittävä oivallus, miten stressini on monien vuosin aikana kertynyt minuun ja virittänyt mieleni ylikierroksille. Tästä syystä olen ylireagoinut stressaavissa tilanteissa pitkään. Olen nukkunut huonosti, en ole pystynyt nauttimaan vapaa-ajasta, kun mielessä pyörii työasiat ja on ollut vaikeuksia olla läsnä kumppanille. Tilanne on tuntunut toivottomalta, ja turhauttavalta. Pian Päivi ehdotti, että voisin hyötyä tärinäterapiasta, jota voisin harjoitella myöhemmin myös yksin.
Kehoterapia ja tärinäterapia ovat yhdessä auttaneet minua suuresti stressistä palautumiseen, ja tämän myötä elämänlaatuni on parantunut huomattavasti. Olen parempi kumppani, kollega sekä nukun paremmin. Myöskään en murehdi etukäteen stressaavista tilanteista, koska koen että minulla on paremmat työkalut palautua, eikä keho ole ylikierroksilla turhista asioita kiireen keskellä kuten ennen."
Sofia

”Hoidon jälkeen keho selkeästi lämpeni, tunsin verenkierron lisääntyneen sellaisissa kohdissa kroppaa, jotka olivat jumissa. Onneksi kotimatka oli lyhyt niin kömmin peiton alle ja nukahdin rentoutuneena.”
Susanna

“Päivi was very kind and professional. She was explaining everything she was doing during the session and why she was doing it, and she took into consideration that it was my first experience with body therapy.
I felt much lighter in my body after the treatment, my back pain was gone and I had the best night sleep I had had in a while after that one session. It was a great experience and I very much recommend it.”
Nada

”Päivin kehoterapia on ollut jotain aivan uskomatonta! Ihanaa että tämmöinen on olemassa. Olen käynyt Päivin luona kun olen kärsinyt niskajumista sekä pitkistä päänsäryistä myös ilman että on ollut mitään vaivoja, rentoutumisen kannalta. Molemmissa vaivoissa kehoterapia käsittely auttoi pahimpaan kipuun välittömästi, mutta suurin vaikutus tapahtui parin päivän päästä kun kivut katosivat kokonaan! Ne kerrat kun olen saanut kehoterapiaa, olen uskomattoman rentoutunut käsittelyn aikana että sen jälkeen. Varsinkin kun painellaan tiettyjä pisteitä tuntuu kuin leijailisit omissa maailmoissa! Suosittelen kokeilemaan!”
Anu

”Haluan lämpimästi suositella Päivi Tuomiston kehoterapiahoitoja. Minulle kokovartaloterapia on ollut voimaannuttava kokemus. Päivillä on läsnäolon taito. Hän on empaattinen ja omaa kyvyn lukea asiakasta. Päivi luo valoisuudellaan turvallisen ja rauhaisan tunnelman. Hänen hoidossaan mieli, sielu ja keho rauhoittuu. Kiitos Päivi, olet healing master minulle!”
Karoliina

”Päivin käsissä on turvallinen olo ja hänen kanssaan on helppo kommunikoida hoidon aikana. Hoidon jälkeen olo voi olla surullinen, mutta hyvällä tavalla - tunteet ovat päässeet ulos kehosta. Suosittelen lämpimästi!”
Paulina

”Hoitoon oli mukava tulla. Päivi loi huoneeseen rennon ja turvallisen tilan, jossa pystyin täysin rentoutumaan ja kuulostelemaan omaa kehoa hengityksen avulla.”
Sofia

"I met Päivi as I had upper back pain and as I was curious to meet a body therapist for the first time. Päivi is a very kind, open-minded and interesting person, with whom I felt in good hands from the start.
She handled my body with care. It was nice to relax and talk with her while she was manipulating different parts of my body. I also liked the fact that she would let me know when she would push a bit more and explain me what she was doing.
Overall, it was an interesting and pleasant experience, and my back and body felt lighter after some days.”
Sadhna