Dearmouring

Dearmouring bearbetar pansar, som bildas när vi belastar kroppen fel eller råkar ut för situationer som vi inte just då klarar av att hantera. Behandlingen frigör spänningar i den fysiska kroppen och undertryckta känslor och trauman i känslokroppen, som gör bindväven stel och försämrar dess funktion.  Pansar kan kännas som ömma punkter, avdomnade områden eller förhårdnader. Den holistiska dearmouring-behandlingen stimulerar fascia och ökar vätskeflödet i vävnaden, och då kan de känslor, spänningar och minnen som gömmer sig under pansarn bli bemötta och på det sättet även frigjorda.  De här känslolåsningarna kan också hämma vår sexualitet, och eftersom den sexuella energin är i mångt och mycket samma som livsenergin, hindrar de oss att njuta av vår egen kropp och av livet i största allmänhet. Pansar hindrar oss att leva ut vår fulla potential. 

Man kan komma på behandling av flera orsaker, t.ex. stress, traumatiska händelser, diffus känsla i kroppen, avdomnade områden, bettproblem, spänningshuvudvärk, problem med sexualitet, vilja att öka njutning och livsglädje och behov att koppla av. Anledningen kan vara psykisk, fysisk eller emotionell. Man kan behandla hela kroppen,  vid behov även bäckenbottenmuskulaturen och genitalier, om klienten upplever att det behövs. Dessa delar samlar på samma sätt som den övriga kroppen spänningar, känslor och smärtor, vilka påverkar kraftigt vårt allmänna välmående, fysiska hälsa, livsglädje och sexualitet. Dearmouring kan hjälpa t.ex. vid känslolöshet i slidan, samlagssmärtor, förmågan att få orgasm, och dessutom kan den frigöra vår sexuella energi och öka livslädjen.  Bäckenbotten eller genitalier behandlas dock aldrig på första kundbesöket, utan eventuell senare vid vid fortsatt behandling. Dearmouring av huvudet omfattar nacke, hak- och bettmuskler och hals (även genom munnen), ansiktsmuskler och hårbotten. Vad man än behandlar, är behandlingen långsam, undersökande, lugnande och avkopplande. 

På en behandling hinner man inte gå igenom hela kroppen, utan vi börjar alltid med en pratstund då vi funderar tillsammans vad som behöver behandlas. Viktiga verktyg i de-armouring är intuitiv beröring, närvaro, lyhördhet och lugn och ro. Behandlingen tar 1,5-2 h. 

Avtalsvillkor för tantriska behandlingar

Bokning